Siiski õnnestus lucky loser'ina põhiturniirile pääseda ka Markus Kerneril. Meeste üksikmängus võistles täna eestlastest ainukesena Anton Palvov (ATP 892), kelle vastane oli turniiri kõrgeimalt paigutatud hispaanlane Gerard Granollers-Pujol (ATP 355). Hispaanlane võitis selle kohtumise tulemusega 6:2, 6:1. Lisaks on Eesti meestest põhitabelis veel teisena paigutatud Vladimir Ivanov (ATP 310) ja turniirile wild card'i saanud Kenneth Raisma ja Kristjan Tamm.

Meeste paarismängus olid esimese ringis võidukad Vladimir Ivanov ja Markus Kerner, kes alistasid Venemaa paari Dmirti Mnuškin/Vladimir Poljakov 7:5, 7:5.

Naisteturniiri põhitabelis alustas täna oma esimese ringi mängu Lisanna Pihlak, kes kaotas leedulannale Agne Cepelite’le (WTA 1218) 16 16. Naisteturniiril kohtuvad homme esimeses ringis omavahel kaks eestlannat Jana Kuzovkova ja Eva Paalma. Lisaks mängib põhitabelis ka Birgit Burk.

Naiste turniiril omab kõrgeimat paigutust norralanna Emma Flood (WTA 537). Üllatusena langes täna esimeses ringis turniiril välja ka möödunud aastane Estonian Open võitja Csylla Argyelan, kes kaotas kahes setis venelannale Anna Sokiranile 5:7, 4:6.

Naiste paarismängus jõudsid eestlannadest teise ringi paar Jana Kuzovkova/Lisanna Pihlak, olles paremad samuti Venemaa paarist Marina Ivanova/Diana Ševtšenko 6:2, 6:3.