Üksikmängu poolfinaal esimese paigutusega 24aastase lätlase Podzuse vastu kulges väga tasavägiselt. Esimeses setis hoidsid mõlemad kindlalt oma servigeimid ja võitja selgitamiseks läks vaja kiiret lõppmängu. Seal jäi Ivanov küll 0-2 taha, aga suutis mängu tagasi tulla. Esimesel settpallil tegi küll topeltvea, aga võitis teiselt settpallilt vastase servilt 7:6(5), vahendab tennis.ee.

Teine sett kulges sarnaselt, pisut isegi Ivanovi dikteerimisel. Eesti tennisist oli kindlam pikkadel pallivahetustel, lätlane jällegi pallingul. Ivanovil oli võidule kõige lähemal kümnendas geimis, kui Podzus 4:5 seisul oma servil 0-30 taha jäi. Lätlane ei lasknud end sellest häirida, võitis servigeimi ja murdis otsa Ivanovi oma. Ivanov võitles murdega välja viigi ja ka teine sett lõppes kiire lõppmänguga. Ivanov jäi seal kohe alguses tagaajaja rolli ning kaotas 3-7.

Ivanovi mõõn jätkus otsustava seti alguses. Sellest innustuna läks Podzus hoogu ja asus 4:1 juhtima. Pärast seda võitis Ivanov küll oma servigeimid kindlalt, kuid vastu murda ei õnnestunud ja nii tuli leppida 3:6 kaotusega.

Kohtumine kestis kaks tundi ja 38 minutit. Podzus lõi 16 serviässa ja tegi kolm topeltviga, Ivanov sai kirja viis ässa ja kaks topeltviga. Muudes näitajates vahe nii märgatav polnud.

Teises poolfinaalis alistas ukrainlane Vladislav Manafov (ATP 513.) kõigest tund aega kestnud kohtumises 6:2, 6:2 šveitslase Luca Castelnuovo (ATP 716.). Nii lähevadki finaalis kokku kaks kõrgema paigutusega mängijat.

Paarismängu finaalis läksid üksikmängus kaotajad omavahel vastamisi, Castelnuovo paariliseks bulgaarlane Vasko Mladenov ja Ivanovi paariliseks venelane Maxim Ratniuk. Tasavägine esimene sett lõppes Ivanov / Ratniuk 6:4 võiduga, kuid teises setis nad Castelnuovo ja Mladenovi servidega hakkama ei saanud (võitsid vastaste esimeselt servilt ainult ühe punkti) ning kaotasid 1:6. Otsustavas setis (kiire lõppmäng 10ni) näitasid Ivanov ja Ratniuk hoopis teist mängu ja rebisid otsustavalt 6-0 ette. Seisul 9-2 kaotasid küll mõlemad Ivanovi servid, kuid võitsid otsustava seti seisuga 10-4.

Järgmisel nädalal toimub 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga Paf Open Pärnus, kus on võistlemas taas Eesti tenniseparemik.