25 000-dollarilise auhinnafondiga turniiril veerandfinaalis oli Kanepi vastaseks jaapanlanna Makotao Ninomiya (WTA 297). Varem mängijad omavahel võistlustel kohtunud ei olnud, vahendab tennis.ee.

Mängu esimene sett lõppes kiiresti seisuga 6:1 Kanepi kasuks. Ka teine sett jõudis 5:1 eestlanna eduseisul matshpallini, kuid siis murdis Ninomiya Kanepi servi, hoidis oma ja uuesti jõuti matshpallideni seisul 5:3. Väga tasavägise geimi, kus matshpallide vahel oli ka murdepall, ja kogu mängu võitis Kanepi seisuga 6:1, 6:3. Kanepi mängis kindlamalt otsustavatel punktidel ja võitis üheksast tasavägisest geimist kaheksa.

Poolfinaalis kohtub Kanepi prantslanna Myrtille Georgesega (WTA 236), kellel on turniiritabelis 3. asetus.

Kanepi esimeseks vastaseks turniiril oli jaapanlanna Mari Osaka (WTA 459). Osaka pääses põhiturniirile läbi kvalifikatsiooni. Võidunumbrid, millega Kanepi jõudis turniiril 16 parema hulka olid 6:4, 6:4.

16 hulgas mängis Kanepi rumeenlanna Nivoleta Catalina Dascaluga (WTA 397). Esimese seti võitis eestlanna tulemusega 6:3, teine sett kulges aga geim-geimis ja võitja selgitamiseks läks vaja ka kiiret lõppmängu. Kanepi pääses turniiri veerandfinaali võidutulemusega 6:3, 7:6(4).

Kanepi mängis paremini olulistel punktidel ja võitis 23st 16. Samas "kinkis" eestlanna vastasele 8 topeltviga, mis muutis mängu talle pingelisemaks.