Delfi tegi enne akrediteeringu järele tulemist Wimbledoni ümbrustes parkides väikse tiiru - õigemini on see vältimatu, kui Wimbledon Parki metroopeatuses maha tulla - ning vaatas, milline näeb Wimbledoni naabrus välja vaid loetud päevad enne aasta kolmandat suure slämmi turniiri.

Tohutu suurel maa-alal on nii asfaltkattega kui murukattega tenniseväljakud, improviseeritud jalgpalliplatsid ning piisavalt ruumi, kus lihtsalt hommikust sörkjooksu teha. Põhimõtteliselt ei keela keegi silgata ka Wimbledoni kergejõustikustaadionil, kui selleks tuju peaks tulema.

Praktiliselt igal sammul näeb koerteomanikke oma lemmikloomaga jalutamas ning igal kolmandal vastutuleval neljajalgsel on suus tennisepall. Tõenäoliselt tajuvad nemadki suurvõistluse lähenemist.

Wimbledonis sees uudistavad täna veel ringi turismigrupid ning klassiekskursioonid, kuid esmaspäevast tuleb neil juba soetada pilet, mille maksumus varieerub viiest 130 naelani. Just 130 naela maksab 7. juuli finaalipääse. Oletame aga, et Kaia Kanepi mängib esmaspäeval 14. väljakul pärast kella 5 õhtul, siis eestlanna toetajatel tuleks kukrut kergitada 14 naela (16,44 eurot) võrra.

Jürgen Zopp on Londonis juba alates neljapäevast. Täna on neil koos treener Pasi Virtaneniga plaanis kaks trenni, kui ilm muidugi lubab. Kaia Kanepi jõuab Wimbledoni alles täna.