Avasetis püsis mänguseis tasakaalus 2:2-ni, siis murdis Almagro eestlase pallingu ning enam edu käest ei andnud. Teises setis hoidsid mõlemad tennisistid üsna kindlalt oma pallingugeime ning sett läks kiiresse lõppmängu. Seal jäi eestlane kahjuks kiirelt 0:4 kaotusseisu ja kaotas selle lõpuks 2:7.

Kolmandas setis hoidsid taas mõlemad mehed kindlalt oma pallinguid, kuid kahjuks 5:6 kaotusseisus andis Zopp servi käest ja kaotas mängu 0:3. Kokkuvõttes tegi eestlane aga igati korraliku mängu, sest kaotas terve matši peale vaid kaks oma pallingugeimi.

Mõlemad tennisistid lõid matši jooksul 11 ässa, paraku tegi Zopp ka 11 topeltviga Almagro nelja vastu. Eestlane päästis kümnest murdepallist kaheksa, kuid ise ühegi murdepallini ei jõudnud. Hispaanlane teenis mängu jooksul 118, Zopp 89 punkti.

Kui Zopp teeb alles oma esimesi liigutusi võistlusväljakutel pärast pikka vigastuspausi, siis Almagro on sel aastal juba võitnud 27 ja kaotanud 12 matši ning kirjutanud kontole ligi miljon dollarit auhinnarahasid.

French Openil, mis kaks nädalat tagasi seljataha jäi, jõudis Almagro 16 parema sekka, kus pidi viies setis tunnistama kaasmaalase Tommy Robredo paremust. Huvitava kokkusattumusena oli just Robredo Pariisis Zopi esimese ringi vastane.

Kaia Kanepi mängib eeldatavasti teisipäeval.