Eesti võistleb koosseisus Jürgen Zopp (ATP 177), Vladimir Ivanov (ATP 424), Kenneth Raisma (ATP 959) ja Mattias Siimar (ATP 1441), koondise kapten on Ekke Tiidemann.

Eesti on juba kolm aastat üritanud III liigast välja murda. "Noorte ja vanemate mängijate sünergia annab meile hea võimaluse järgmisteks aastateks," tõdes koondise kaptenina debüüti tegev Ekke Tiidemann. "Eesti koondis on hetkel väga heas hoos ning mängitakse koduväljakul, seepärast on meie šansid tänavu päris head."

"Keskendume matšidele päev-päevalt, eesmärgiks on jõuda laupäevasesse poolfinaali," sõnas Eesti esireket Jürgen Zopp. "Loos viis meid esimesel päeval kokku Lichtensteiniga, keda oleme juba korra võitnud," kommenteeris ta loosi. "Tõenäoliseks poolfinaali vastaseks tõmbas Riho (turniiri direktor Riho Kallus - toim.) õnnetu käsi meile kahest võimalikust tugevama. Aga kui saame kolme päevaga mängukindluse ja kogemusi paarismängus, siis on võimalik ka Moldovat võita."

Kuigi vastasteks on tennisesõpradelegi tundmatud nimed, siis alahinnata ei saa kedagi. "Tean neist paljusid ja olen nendega ka väljakul kohtunud, nende seas on väga häid mängijaid," ütles sarnaselt Jürgenile 10 aastat Davis Cup´i koondisesse kuuluv Vladimir Ivanov.

Meeskonna noored näevad koondises olemist eelkõige kogemuste saamisena. "Selleks ajaks, kui Jürgen ja Vova pillid kokku pakivad, peame meie valmis olema," ütles Mattias Siimar. "Selle aasta eesmärgiks on jõuda teise liigasse, viie aasta pärast võiks mõelda juba esiliiga peale," julges ennustada Kenneth Raisma.

A-alagrupis võistlevad kolm meeskonda, sest Aserbaidžaani koondis teatas loobumisest. Esimese paigutusega Moldova sai endale vastasteks Malta ja San Marino. Teise paigutusega Iirimaa vastasteks on Makedoonia, Armeenia ja Albaania. Küprose koondis, kelle esireketiks on Marcos Baghdatis, võistleb C alagrupis Montenegro, Andorra ja Islandiga.

Mängud algavad iga päev kell 10, Eesti koondis alustab mängudega kell 16. Täpsema ajakava leiab tennis.ee leheküljelt. Hommikused mängud on kõigile huvilistele tasuta, õhtustele mängudele saab soetada 5-eurose pileti. Nelja päeva pilet maksab 10 eurot. Eesti mängudele saab kaasa elada ka Delfi TV vahendusel.