2015. aasta suvel mängis Eesti meeskond III grupi turniiril San Marinos. Meeskonda kuulusid Jürgen Zopp (ATP 158.), Vladimir Ivanov (ATP 415.), Kenneth Raisma(ATP 1189.), Mattias Siimar (ATP 1880.) ning meeskonna kapten oli Peeter Lamp. Alagrupis võideti Montenegrot ja Liechtensteini, kohtumises pääsu eest kõrgemasse seltskonda tuli kahjuks vastu võtta kaotus tugevalt Gruusialt ning Eesti jätkab III grupis.

Davis Cup sai alguse 1900. aastal ja on tänaseks kasvanud kõige suuremaks iga-aastaseks rahvusvaheliseks võistkondlikuks võistluseks maailmas, kus käesoleval aastal osales 126 riiki.

Eesti tegi oma debüüdi Davise karikasarjas 1934. aastal Poola vastu. Kokku on osaletud Davis Cup'il 24 aastat, ning Nõukogude Liidu lipu all osaleti aastatel 1945-1992. Hetkel on Eesti koht maailma edetabelis 72.

Kõige rohkem on Eesti meeskonna eest platsile astunud Mait Künnap, kes mängis Davis Cupi meeskonnas 12 aastat ja osales 37 kohtumises. Mait on seni Eestile toonud ka kõige rohkem võite nii üksik- kui ka paarismängus.

Viimati toimus Davis Cup Eestis 2012. aastal, kui Eesti alistas Luksemburgi.

Davis Cupi Euroopa tsooni III grupi turniir toimub Eestis 2.-5. märtsini, Tallinnas Tere Tennisekeskuses. Osalevad 15 riiki: Andorra, Albaania, Armeenia, Aserbaidžaan, Küpros, Eesti, Kreeka, Island, Iirimaa, Liechtenstein, Makedoonia, Malta, Moldova, Montenegro ja San Marino.