Paalma ründemäng õnnestus suurema osa finaali ajast, Hendseli löögid jäid pahatihti liiga pehmeks, näiteks teine palling oli tal üsna kesine. Paalma siiski igal pallivahetusel ei kiirustanud, hoidis initsiatiivi ja üritas vigu vältida. Plaan läks korda ja võit tuli üpris kindlalt.

"Meistritiitlist isegi tähtsamaks pean seda, et mul õnnestus turniiril head mängu näidata. Valmistusin meistrivõistlusteks kahe nädala jooksul tugevalt ning see pingutus tasus ennast ära," ütles Paalma. Neiul on veel kaks aastat käia Tallinna Reaalkoolis ning täielikult tennisele pühendada ta end veel ei saa. "Veel viimane aasta on võimalik ITF-i noorteturniiridel mängida ja teen neil aeg-ajalt kaasa, kuid praegu on tennises esmane eesmärk pääseda WTA edetabelisse," sõnas Paalma.

Finaali kohta ütles Paalma, et agressiivne mäng tõi edu, kuid enesestmõistetavaks ta seda võitu ei pidanud. "Mul õnnestus hästi keskenduda mängule. Oleksin ma hakanud liialt närveerima ja lihtsaid vigu tegema, poleks sugugi kerge võita olnud," ütles värske Eesti meister.

Meeste paarismängu finaalis alistasid Mait Künnap ja Vladimir Ivanov, seisuga 6:4 6:2, Marek Marksoo ja Markus Kerneri.

Vladimir Ivanov saavutas oma teise meistritiitli segapaarismängus koos Tatjana Vorobjovaga, finaalis alistati Mia
Nicole Eklund ja Morten Ritslaid tulemusega 7:5 6:3
Naiste paarismängu finaal algab pühapäeval kell 12.00, millele järgneb meeste üksikmängu finaal.