Teatavasti on igasugune suhtlus treeneri ja mängija vahel soojenduse ning mängu ajal keelatud. Becker avaldas BBC-le, et kasutab spetsiaalseid märke, kui Djokovic tema poole vaatab. "Need on hetked, kus ta vaatab ja vajab kindlust, et see mis ta teeb on õige," sõnas Becker BBC raadiole. "Meil on oma viisid, kuidas seda öelda. Pilgud, näoilmed ja siis on see juba tema asi seda muuta." See sõnavõtt on tennisemaailmas aga tõstatanud üles küsimuse reeglite järgimisest.
Võistkondlikel kohtumistel võib mängija saada nõuandeid kaptenilt väljaku ääres ainult poolte vahetuse ajal, väljaarvatud vahetused kiire lõppmängu geimi kestel. Ühegi teise kohtumise vältel ei või mängija saada mingeid nõuandeid. Selle reegli nõudeid tuleb täpselt järgida. Pärast sel põhjusel tehtud hoiatust võib seda reeglit teistkordselt rikkunud mängija diskvalifitseerida.
Serblane lükkas sellised süüdistused Wimbledoni pressikonverentsil aga tagasi. "Ma ei arva, et see on petmine. Ma ei usu, et seda saab petmiseks nimetada," sõnas Djokovic. "On kindlad kommunikatsiooniviisid. Nagu ta ütles, võib see olla näoilme. Lihtsalt midagi mis annab sulle kindlust."

Djokovic tunnistas, et sellist suhtlust tuleb tennises ette ja mitte ainult tippmängijatel.