Kuni teise seti 5:3 eduseisuni oli kõik justkui Kontaveiti kontrolli all. Siis kaotas ta ühtäkki kaks oma servigeimi järjest ja lõpuks kogu seti kiires lõppmängus. Kohtumist kohapeal jälginud meie endiste aegade tennisekorüfee Toomas Leius märkis tabavalt, et nii kui kell (kohalik aeg) tiksus üle viie, kadus kindlus Anetti mängust.

"Maailma tippmängijaid ei ole lihtne murda. See, miks ühed võidavad ja teised ei võida, on päris tihti kinni mõnes üksikus punktis. Wozniacki ajas väga hästi palle tagasi, liikus suurepäraselt. Tema tagakäsi oli imetlust väärt. Ja eks Anettil tuli teise seti lõpus ka närv sisse," kommenteeris Leius.

Teise seti 5:3 eduseisul ja oma servil 30:0 juhtides oli Kontaveit kahe punkti kaugusel matši võidust. Siis aga kaotas kaks oma servigeimi järjest. Selgelt enam hakkas kogunema sundimata vigu. Kohtumise lõpuks tegi Kontaveit 54 ja Wozniacki 21 sundimata viga.

Soovida jätsid ka esimese servi pealt võidetud punktid. Kui keskmine protsent on Anettil üle 70, siis täna 61. Wozniackil oli sama näitaja suurepärane 79 protsenti.