Kuidas sa täna oma mängu kommenteeriksid? Nii enda kui vastase seisukohast...

Anett on hea mängija, ta tegi täna väga hästi. Ma üritasin endast parima anda, aga ma arvan, et ei teinud seda. Oleksin võinud esimeses setis paar asja teisiti teha ja ta servi vähemalt murda, aga tema pallide asetus oli niivõrd hea. Ja muidugi serv. Ei ole midagi teha. Tuleb sellest õppida ja edasi minna.

Mis Kontaveidi puhul kõige ebamugavam oli?

Tema tugevused on kindlasti tema serv ja servi vastuvõtt. Tal on Djokovici return, see on tõesti väga hea. She really get's out there, hits it early (tõlk: ta saab need saab need hästi ja vara kätte).

Mis sa arvad, millised on ta šansid siin kaugele jõuda?

Kui ta keskendub mängule nii nagu täna ja mängib samamoodi, on tal päris head võimalused. Eks ole näha, kuidas läheb.

Su vend alustab 10 minuti pärast. Lähed vaatama?

(Naerab) Ma pean veel jääd jalale panema minema ja siis saab ilmselt pikaks mänguks valmistuma hakata. Libastusin teises setis. See (Tomic tõmbas ära kubemelihase - toim.) on praegu nii valus. Ma ei otsi vabandusi, mulle ei meeldi vabandused. Üritasin lihtsalt matši lõpuni mängida.

Mis sa Bernardi võimalustest Richard Gasquet vastu arvad?

Bernardi võimalustest? Well... (Justkui unistavalt) Richard on üks mu lemmikmängijatest. Aga keskendume Bernardile... Ma arvan, et kui ta keskendub ja annab endast sada protsenti, siis ta saab hakkama.

Sa oled seda küsimust kindlasti varem miljon korda kuulnud, aga mis tunne on olla Bernardi noorim õde?

See on vahel raske. Ma ei tahaks kellegi varjus olla, tahan olla mina ise. Pean kindlasti veel kõvemini tööd rügama kui tema minuvanusena. Ta tegi toona tõesti kõvasti tööd ja on mulle väga hea eeskuju. Mõtlen tihti väljakul rasketel hetkedel, et mida tema minu asemel teeks.

Mängite vahel koos?

Vahel harva. Ta on kogu aeg nii hõivatud. Ma polnud teda kaks kuud näinud, täna nägin alles, see oli päris hea. Ta oli nii keskendunud, et isegi ei näinud mind. Mul oli nagu... Jou, mees! Õnn kaasa!"

Oled ta vastu mõne punkti võitnud?

Jaa. Ükskord tagantkäelt. Ta palli vint on lihtsalt nii hea. Meil poleks mõtet tervet matši pidada, ma saaks parimal juhul ainult ühe geimi kätte, kui sedagi.

Kaia Kanepi võitis eelmisel aastal Austraalias Brisbane'i turniiri. Palju sa temast tead?

Ma olen teda vist ainult korra näinud. Ta võitis siin vist Moore'i? (Mõtleb veidi ja vangutab pead) Ta on mentaalselt väga tasemel. Mulle meeldivad inimesed, kes võtavad asja rahulikult, mitte ei tee draamat. Lõbusad ja lõdvestunud. Mu vend on ka samasugune.