Eelmisel laupäeval alistas Zopp Stockholmis toimunud turniiril teiste seas maailma edetabeli 29. reketi Sam Querrey. Kas eestlane on jõudnud tagasi oma parimate päevade tasemele? "Raske öelda. Mõned mängud olid eelmisel nädalal küll parimal tasemel, aga parim tase oleks see, kui ma suudaks neid mänge mängida aastaringselt. Esisaja piirimaile ei jõua nii lihtsalt, kui vaid mõni üksik nädal on aastas selline. Aga kokkuvõttes oli heal tasemel turniir."

Zopp tõdes, et kui esialgu loos teda Querreyga kokku viis, siis võidu peale ta sealt mõelda ei julgenud. "Kui Stockholmi kvalifikatsioonis Querrey vastu tuli, siis ma sealt väga palju kaugemale ei mõelnud, aga suureks üllatuseks võitsin kahes setis. Siis lõi juba tuluke põlema, et siit võib midagi head tulla. Õnneks tuligi."

Hea hoog on eestlasele tublisti juurde andnud ka vajalikku enesekindlust. "Edetabelikoha järgi on see mu karjääri parim võit. See oli mu jaoks väga oluline - see oli huvitav mäng, nädal varem maadlesin seal seitsme-kaheksasajastega ja napilt võitsin, nüüd võidan esikolmekümne mängijat. See andis mulle teadmise, et tegelikult on mäng sees olemas ja midagi väga katki ei ole."

Vaata veel, mida rääkis Zopp värskelt avatud Laagri tennisekeskusest ning kuidas ta ise projektiga seotud on!