„Ma ei teagi, kuidas võitsin, lihtsalt mängisin, surusin, nagu suutsin,” kirjeldas Zopp matši viimaseid hetki. „Viimane punkt tuli nii äkki. Olin valmis pikaks geimiks, kui 0:30 taha jäin, aga siis tegin paar head servi ja sain matšpalli. Ta tõrjus kehvalt, mõtlesin – nüüd tuleb lihtsalt lüüa. Kergendus oli nii suur, et vajusin selili. Ma pole iial varem midagi säärast kogenud. Võtsin emotsioonidest, mis võtta andis.”

Kohtumise jooksul paistis ameeriklane Sock silma sellega, et vaidlustas pidevalt kohtunike otsuseid.

„Ta tegi mõttetut draamat,” kirjeldas Zopp vastase käitumist. „Pallid olid selgelt väljas. Mõtlesin, et ühel hetkel hakkab ta ka minuga plõksima.”

Murdepunkt saabus neljandas geimis, kui Zopp jäi 1:4 taha, ent suutis keerulisest seisust suurepäraselt välja tulla.

„Neljandas setis olin juba väsinud – polnud mitu aastat nii pikka mängu mänginud,” rääkis Zopp. „Tahtmise pealt panin. Lihtsalt võitlesin, mõtlemata seisust. Kui kiire lõppmängu võitsin, olin rahul, et venitasin mängu pikemaks.”

„Hakkasin mõtlema, et täna on mul võimalus, alles viiendas setis seisul 3:3,” sõnas Zopp. „Aga ma ei läinud närvi. Lihtsalt surusin. Olen enda üle uhke, et suutsin neli tundi väljakul täiega joosta ja sain karjääri suurima võidu – ma pole nii tugevat mängijat varem alistanud.”