Laupäeval kell 12 lähevad avamängus vastamisi Kenneth Raisma (ATP 859) ja Tuneesia esireket Malek Jaziri (ATP 91). 34-aastane Jaziri on tänavu heas hoos - Dubais alistas ta maailma neljanda reketi Grigor Dimitrovi ja Hiinas võitis karjääri kaheksanda Challengeri tiitli.

“Ta on väga hea mängija, lähen väljakule andma endast parimat,” ütles Raisma oma vastase kohta.

Jaziri kiitis väljakut ja tennisekeskust. “Meid on siin väga hästi vastu võetud. Eesti inimesed, kellega kohtunud olen, on väga sõbralikud. Eile jalutasime ka Tallinna vanalinnas, see oli väga ilus,” lisas esimest korda Eestit külastav Jaziri. “Ainult ilm võiks parem olla,” muigas ta.

Homse vastase Raismaga ta varem kohtunud pole ja ka nüüd Tallinnas olles pole teda väljakul näinud. “Tulevad kindlasti head mängud. Mulle meeldib Davis Cupi formaat,” ütles juba 17 aastat Tuneesia koondist esindav Jaziri.

Pärast Jaziri ja Raisma mängu tulevad väljakule Eesti esireket Jürgen Zopp (ATP 142) ja Moez Echargui (ATP 458). 25-aastane Moez Echargui võitis äsja Tuneesias teise Futures tiitli ja paikneb karjääri kõrgeimal kohal.

Matši võitmiseks peab üks koondistest võitma kolm kohtumist. Pühapäeval alustatakse kell 12 paarismänguga, pärast seda on esireketite kohtumine ja vajadusel kohtuvad viimasena koondiste teised reketid.