Matš kestis kaks ja pool tundi.

Avaseti võitis Kontaveit kiires lõppmängus 7-3. Siniakova oli emotsioonide vaos hoidmisega hädas ja see maksis oluliste punktide mängimisel kätte. Meile mõistagi sobis. Anetti enda mäng oli küsitav, ettevaatlik ja erilise särata.

Teise seti algus kuulus puhtalt vastasele, kes pääses juhtima 4:0. Kontaveit võinuks sellest seisust jõuda isegi 4:5 peale, aga enda servil näitas paaril punktil üles ebakindlust ning sellest piisas. Murrangut tema poole ei tulnud.

Otsustavas setis seisul 5:4 oli Anett oma servil juhtimas 30-0, võiduni kaks punkti. Siniakova lippu alla ei lasknud, mängis riskeerivalt edasi ja tuli keerulisest olukorrast välja. Võitis kolm geimi järjest ja otsustava seti 7:5.

Eelinfo:

Kontaveit ja 22-aastane Siniakova on varem omavahel mänginud vaid korra - 2016. aastal Hiinas Guangzhous võitis eestlanna kindlalt 6:1, 6:1.

Siniakova on absoluutne maailma tipp paarismängus. Ta võitis koos Barbora Krejčíkovága nii tänavuse French Openi kui Wimbledoni. Üksikmängudes on tšehhitar Suure slämmi turniiridel jõudnud kahel korral kolmandasse ringi - 2016. aastal Wimbledonis ja tänavu French Openil.

Mullusest aastast on Siniakoval kaks WTA turniirivõitu. Shenzheni turniiril, kus mängiti kõvakattega väljakutel, alistas ta finaalis Alison Riske ja Swedish Openil liival Caroline Wozniacki. Hiinas sai teel finaali jagu kahest esikümne mängijast Simona Halepist ja Johanna Kontast.