Jürgeni kohtumine peetakse Eesti aja järgi eeloleval ööl 14. väljakul kolmanda mänguna. Esimene matš sel väljakul algab kell 1 öösel. Zopi vastaseks on maailma 214. reket, prantslane Mathieu Rodrigues.

Turniiri kodulehel seisab teade, et reedese päeva jooksul avaldatakse ka põhiturniiride tabelid.

Enne aasta esimest suure slämmi turniiri on aga vigastustega kimpus mitmed suured nimed nagu meestest Rafael Nadal ning Kaia Kanepi konkurentidest Caroline Wozniacki, Serena Williams ja Australian Openi valitsev meister Kim Clijsters.

Vasakukäelist Nadali segab valulik vasak õlg, Wozniackil tulitab vasak ranne, Williams väänas Brisbane'is vasaku jala hüppeliigest ning Clijstersit kimbutasid krambid vasakus puusas.

Wozniacki käis neljapäeval pärast veerandfinaali kaotust Sydney's MRI uuringutel, mis näitas, et vigastus pole nii tõsine kui kardeti.

Williams lausus täna, et ei pea ennast veel sajaprotsendiliselt terveks, kuid saab mängitud küll. "Tunnen end suurepäraselt. Tunne on selline, nagu oleks tegu mu karjääri parima vormiga," hoiatas ta vastaseid. Nadal lausus turniiri ametliku autosponsori esitlusel Melbourne'is: "Mu õlg peaks korras olema. Üritan endast parima anda."

Ning Clijstersile tehtud uuringud samuti ühegi lihase rebendit ei tuvastanud. AP teatel paistis ta neljapäevasel treeningul olevat paremas vormis kui eales varem.

Seljavigastuse tõttu teatas turniirist loobumisest maailma kümnes reket, sakslanna Andrea Petkovic, kes kaotas Kanepile Brisbane'is veerandfinaalis. Enne teda andis loobumisest teada Venus Williams.