“Veebi looja ja arendajana ei ole mulle mingeid ettekirjutisi ja nii kui mõni teema huvitavana tundub, siis asun kohe seda kasutamiskõlblikuks tegema,” kinnitab Zilmer. “Samas olen erinevatel hooaegadel mingi juhtiva teema ette võtnud. Mullu olid selleks Estoloppet ja Otepää suusatamise MK taustalood. Sel talvel kuni kevadeni on peateemaks "Abelid - 100", mida tähistades saavad veebis sõna endised õpilased ja kaasteelised, meenutamaks kirjutistega oma tunnustatud õpetajaid ja treenereid." Plaanitud veerandsajast Abelite loost on juba 7 ilmunud ning lähipäevil hakatakse meenutusi talletama omaaegsete suusakuulsuste Helle Ritsing -Tallo ja Rutt Rehemaa – Šmiguniga. "Huvitavaid seiku on veel kirjutamisel ja olgu siinkohal märgitud, et meenutuste ritta tuleb ühe tegelasena sisse ka meie muusika suurkuju Maestro Arvo Pärt,“ lubab Abelite meenutustesarja eestvedaja.

Suusaõpetaja Kaarel Zilmer plaanib oluliselt täiustada ka veebi põhiosa- õpetuslikku poolt. See aga vajab häid lume ja ilmaolusid, et siis näitlikku “toormaterjali” koguda ning neist seejärel õppematerjale koostada. Et neid saaks edaspidi kasutada igaüks, kes tahab suusaoskust omandada või edasi arendada.

Nii et kel soovi, võib siirduda veebiküljele www.suusatades.weebly.com ja oledki suusaõpetaja Zilmeri arutluste ja nõuannete vallas.