Telekanal TV2 kajastab oma veebiküljel Thor-Vähi kommentaari kui harukordset sündmust, sest viimase 13 kuu jooksul on talle saadetud e-mailid justkui kosmosesse haihtunud - ei mingit vastust. Nüüd aga, kui Neumannova kunagist konkurenti ja sõbrannat mustab, on vastukommentaar nagu võluväel olemas.

"Kristina austab Neumannovat väga. Nad võistlesid teineteise vastu juba noorest east peale, nende rivaliteet on alati kange olnud. Kõik, mida Kristina on saavutanud, on tulnud ausa spordiga. Niimoodi oli see ka Torinos, ka seal võitis Kristina Neumannovat ausalt," seisis Thor-Vähi vastuses.

"Kuigi nad olid rivaalid, pidas Kristina Neumannovat aastaid oma sõbrannaks. Ausalt öeldes ei suuda Kristina uskuda, et Neumannova midagi sellist on öelnud. Neumannova teab, et kõik tippsportlaste kohta käiv info on avalik. On ühtlasi teada, et sportlased peavad olema dopingutestijatele saadaval 24 tundi päevas ja 365 päeva aastas. Enne Torinot treenis Kristina Itaalias Santa Caterinas, kus ta harjutas ka enne teisi suuri võistlusi. See oli tollal avalik info, millest ka Neumannova teadlik oli."