Kuigi MK-sarjast tuli Sellisele tänavu vaid üks eelsõidust edasipääs, siis tuleviku suhtes on ta ikkagi positiivselt meelestatud.

72 mehe seas 44-ndana startinud Sellis ütles, et teda valdavad tänase lõppkoha suhtes kahetised tunded. Enne teda olid rajale läinud Peeter Kümmel (lõppkoht 36.) ja Raido Ränkel (47.), selja tagant veel tulemas Kein Einaste (48.)

"Kolmekümne esimene koht on, nagu ta on. Ühest küljest ei ole väga paha, aga kui edasi ei saa, pole selles mõttes tolku," nentis ta. "Tulin 25-ndana finišisse sisse ja hoidsin pöialt, et kui keegi välja lükkab, siis oleks see Kein. Endal ei olnud siis enam midagi teha ega põdeda. Aga tuli täpselt üks mees rohkem kui oleks hea olnud."

Sellis ütles, et andis endast Drammeni tavapäraselt tatistes oludes maksimumi: "Klassikaline Drammeni ilm, sajab kerget seenevihma. Märg ja soe. Selline eestilik. Eks ma ikka andsin endast viimase välja. 0,01 sekundit saab ju alati kiiremini. Aga läks seekord niipidi."

Samas on stopperi esimesed komakohad ka Sellist hiljuti soosinud. Eelmisel etapil Lahtis, kus ta sel hooajal ainsat korda MK-sarjas veerandfinaali pääses, oleks 0,3 sekundit aeglasem sõit juba vastupidist tähendanud.

"Sel hooajal on mul selliseid kuni sekundilisi väljajäämisi olnud ligi viis tükki. Eelmine kord Lahtis õnnestus napi varuga 24-ndana edasi pääseda. Vähemalt võib öelda, et olen kahe kuu vältel stabiilselt ühte auku sõitnud," lisas detsembri lõpust MK-etappidel käima hakanud Sellis.

MK-hooaeg on sprinteritel selleks korraks läbi. Reedel peetakse Jõulumäel vabatehnikasprindi Eesti meistrivõistlused. "Vaatame, mis veel võtta annab. Võistlused on seda talve arvestades üsna defitsiitsed," rääkis Sellis lähituleviku plaanidest.

Enda hooaega hindas 26-aastane sprinter kokkuvõttes hindele 3. "Oli palju positiivset. Sain palju paremini uisku sõitma ning oma vanad puujalad küljelt küljele liikuma, mis varem pole õnnestunud. Kõige tähtsam võistlus oli olümpia - hea, et peale sain, aga halb, et seal kehvasti sõitsin (vabatehnikasprindis 59. koht - toim). Tuleviku suhtes olen ikkagi positiivselt meelestatud. Stabiilsus on üsna hea. Vorm ei kõigu väga hullusti. Hea baas järgmiseks hooajaks on olemas."