Kokku läbis pikema distantsi 307 ja lühema 95 suusatajat. Teise koha heitlus toimus Areal Team mehe Sander Linnuse ja Sparta tiimis sõitnud Martti Himma vahel. Linnus kaotas võitjale 25 sekundiga. Kolmandaks tuli Martti Himma. Kiireim naine rajal oli Triin Ojaste, kelle lõpuajaks fikseeriti 1:50.17.

"Esimene ring oli päris raske, sadanud lumi tegi olud aeglaseks. Pidi siin veidike jõuvarusid hoidma teisele ringile.” sõnas Marko Kilp pärast finišit. "Teist ringi vedasin puhtalt üksi. See on ka mu esimene Estoloppeti sarja võit."

Ojaste rääkis, et on viimasel nädalal palju puhanud: "Tartu maraton jäi ikka lihastesse. See nädal olen ainult paar korda suuskadele jõudnud. Varasemalt olen Estoloppeti sarjas alati seal teine-kolmas olnud, varem ei ole õnnestunud võita. Ma olen siin Kõrvemaa radadel esimest korda, nii et oli väga põnev ja huvitav!"

Lühikese distantsi võitjaks tuli Uku Leipalu, kes läbis 20 kilomeetrit ajaga 58 minutit ja 53 sekundit. Naiste 20 kilomeetri lühidistantsi võitjaks tunnistati Terje Odamus. Neiu ajaks fikseeriti 1:09.43.