Viimast vahetust alustas norralaste ankrumees Finn Hagen Krogh 17,7 sekundit enne Sergei Ustjugovit. Oma sõitu teinud Krogh suutis Ustjugovi rünnaku tagasi hoida ning silmnähtavalt väsinud Tour de Ski kuningas pidi tiitliheitluses siiski kaotusega leppima. Finišiks oli vahe vähenenud 4,6 sekundile.

Pronksmedali konkurentsi olid viimaseks vahetuseks jäänud Soome, Rootsi, Saksamaa ja Šveits. Viimaselt laskumiselt tulid tihedalt üksteise kannul alla rootslane Calle Halfvarsson, soomlane Matti Heikkinen ja šveitslane Curdin Perl, kuid lõpusirge lõpus Heikkinen kukkus, jättes Soome sootuks viiendaks. Pronks seega Rootsile ja neljas koht Šveitsile.

Eestil said täna sõita vaid Raido Ränkel, Algo Kärp ja Karel Tammjärv, kuid kuna viimane jäi liidritele juba ringiga jalgu, siis Aivar Rehemaa rajale ei pääsenudki. Protokolli läks Eesti meestele kirja 14. koht.

"Raidol läks esimene vahetus kohe nihu ja sealt hakkas kaotus kasvama. Tingimused on väga pehmed ja vahed seetõttu suuremad. Oleks rada kõvem, poleks seda juhtunud. Kui Karel viimasele ringile läks, lootsin, et saan peale ja vähemalt ühe ringigi sõita. Aga lähen siis metsa ja teen ise midagi," nentis Rehemaa ETV otseintervjuus.