Alutaguse suusaklubi mees Eno Vahtra kaotas võitjale sekundiga. Kolmandaks tuli RR Siplased/Craft tiimis sõitnud Risto Roonet, kes läbis trassi ajaga 1.17.21 ning oli parim M40-klassis.

Kiireim naine rajal oli samuti Sparta spordiklubi esindaja Reeda Tuula, kelle lõpuajaks fikseeriti protokollis 1.32.31.

Maratoni kiireim mees Himma kaitses mullust esikohta ning jäi võistlusega vaatamata keerulistele oludele rahule. „Kaks esimest ringi oli rahulikumat sõitmist ja viimasel ringil näitas Eno initsiatiivi ning saime minema. Lõpus siis otsustasime. Algul lootsin väga, et maraton tuleb klassikas, aga sobis ka uisus. Korraldajate eest müts maha, super rada oli. Mõnus!“ ütles Himma pärast auhinnatseremoonia lõppu.

Naiste võitja Reeda Tuula loodab stardis olla ka Estoloppeti järgmisel etapi Kõrvemaal. „Kui talv on, siis ma tahan suusatada!“ teatas ta pärast Alutaguse maratoni lõppu ja lisas, et loodab nädala sees maratoniks valmistudes veel paar trenni teha.

Lühikese distantsi võitjaks tuli Uno Leist, kes läbis kümme kilomeetrit ajaga 31 minutit ja 4 sekundit. M15-klassi parim oli Alutaguse Suusaklubi sportlane Stivert Pulk, kes kaotas võitjale kolme sekundiga. N15-klassi kiireimaks tunnistati Liisa Marie Printsmann Viljandi Suusaklubist. Neiu ajaks fikseeriti 33 minutit ja 21 sekundit.