"Tuur on võtnud päris palju, enesetunne on väga-väga raske. Tulen koju ja üritan vähemalt nädal aega kindlasti rahulikult võtta. Loodame, et tuleb mingi lumi maha, et saaks lihtsatel ringidel rahulikult pikemaid otsi sõita ning enne Otepääd, kui seisund lubab, tuleb kiiremaid töid ka teha. Etapini on täpselt nii palju aega, et kui kõik hästi läheb, on võimalik Otepääl teha hooaja parim sõit," rääkis Rehemaa Vikerraadiole.

Suusatuuri kokku võttes jäi Rehemaa rahule Oberstdorfi suusavahetusega sõidu 23. kohaga (Rehemaa kaotas parimatele poole minutiga - toim), kuid 30 parema sekka rühkimiseks üldarvestuses tal jõudu lihtsalt ei jätkunud.

"Kui võrrelda eelmise hooajaga, siis keskmine tase on mul parem kui eelmisel aastal, kahjuks ei võimalda see aga stabiilselt 30 sisse sõita. Enne tänast etappi väga 30 sekka ründamise plaani ei olnud, kuigi vahe oli poolteist minutit. Andsin endale nii palju aru, et järgi on jäänud kõige tugevamad ja siin nalja ei ole, sellist ajavahet ikka järgi ei sõida, üritasin mingi normaalse tulemusega vähemalt lõpuni sõita," lisas Rehemaa.

Loe lisaks: