Mannima kaotas maratoni võitnud rootslannale Maria Graefningsile 7 minuti ja 27 sekundiga. Kaks järgmist kohta jäid Prantsusmaale - teiseks tuli Aurélie Dabudyk ja kolmandaks Aurore Jean, kirjutab Jooksja.ee.

Mannima sõnul tabas teda tänasel maratonil taas ebaõnn. “12. kilomeetril murdus mul suusakepp. Laskumisel kurvis keegi astus suusa peale, ma kukkusin ja murdsin kepi. Kolm kilomeetrit sõitsin ühe suusakepiga. Nii läksid konkurendid mööda,” rääkis Mannima Jooksjale. Enne vahejuhtumit asus Mannima neljandal kohal. Pärast seda, kui Mannimale ulatati uus suusakepp, jätkas ta suusatamist 9. kohal.

“Abiline andis suusakepi, aga enda suusakepi sain alles 20 km enne finišit,” lisas Mannima. Kaks konkurenti õnnestus tal kinni püüda ja neist mööduda, kuid teisi enam kätte ei saanud. “Ebaõnn. Nii halb tunne, et pjedestaali koht jäi saamata,” ei suutnud ta oma tundeid varjata. Worldloppeti sarja kokkuvõttes on Mannima 4. kohal.

Meestest kuulusid kõik kolm poodiumikohta prantslastele. Tihedas grupifinišis võitis maratoni Robin Duvillard ajaga 1.53.38,68-ga. Sama sekundi sees sai teise koha Jean Marc Gaillard, kolmandana lõpetas Ivan Perrillat Boiteux.