"Andruse lugu on saanud meie poolt selge lõpu. CAS otsustas, et midagi ei olnud. Kristina protsess käib Rahvusvahelise Olümpiakomitte ja Eesti Olümpiakomitee vahel, meile Suusaliidule ei ole selle kohta uut infot tulnud. See on sportlase, ROKi ja EOKi vaheline asi, ma ei oska seda kommenteerida," rääkis Mae.

Endiselt tippsuusatajalt uuriti ühtlasi, kuidas Veerpalu skandaal on teda mõjutanud. "Eks see oli ka mulle halb hetk. Olime ju nii kaua aega koos olnud. Mina ei näinud ega teadnud, et ta oleks millegi sellisega (dopinguga) tegelenud. Ma usun, et õiglus võitis," vastas Mae.

Lisaks küsis ajakirjanik Maelt Rootsi telekanali SVT dokumentaalfilmi kohta, kus toodi esile ka Mae kahtlased verenäidud Salt Lake City olümpial. "Filmis näidatud dokument oli nagu ta oli. Minu hemoglobiininäit on kogu aeg olnud ühesugune. Suhtlesin ka ise seejärel FISiga pikalt. Eks see kõrge hemoglobiininäit on vanematelt päritud. Tipus olles on igasuguseid jutte ja süüdistusi, see on osa suurest spordist," sõnas Mae.

Vaata intervjuud Iltalehti lehelt SIIT