Jätame nood molekulid hetkeks kõrvale ja mõtleme, mis võinuks Falunis juhtuda, kui Kristina otsustanuks pärast poja sündi suusarajale naasta ning Falunis võistelda.

1. Ilmselt valmistunuks Kristina vaid üheks, lemmikdistantsiks, 10 km uisusõiduks, nagu ka Vancouveri olümpial 2010, kus ta sai pärast tütre sündi hõbeda.

2. Charlotte Kalla vastu poleks saanud keegi, nagu ka Vancouveris.

3. Norralannad läksid suuskadega alt ja olid mängust väljas, nagu ka teised staarid. Esimese 20 sekka mahtus vaid kaks medalisoosikut – kulla võitnud Kalla ja 8. koha saanud Kerttu Niskanen.

4. Elu viimase sõidu MK-sarjas tegi Kristina just Falunis 2010. aastal, kui selsamal distantsil, küll viitstardist sõidul, jäi napilt alla vaid Kallale ja Kristin Steirale.

5. Falunis valitses seekord Eesti ilm – sadas lund ja temperatuur oli plusspoolel. Kristinal on nende tingimuste jaoks imehea suusapaar.

6. Kristina suuski määrinuks Oleg Ragilo, kelle suurepärane töö tõstis medalile kaks ameeriklannat.

7. Suure tõenäosusega olnuks Kristinal vähe MK-punkte ja ta startinuks esimeste seas, saades paremad tingimused ehk väiksema lumesaju.

8. Vanus pole takistuseks. Näiteks Marja-Liisa Kirvesniemi võitis viimased tiitlimedalid samuti 38-aastaselt.

Kõike eelnevat kokku võtte pole mõistagi kindel, et Kristina Falunist medali saanuks, aga ta võidelnuks selle eest täiega.