Otepää MK korralduskomitee esimehe Jaak Mae sõnul soovitakse pakkuda toredat sportlikku nädalavahetust tervele perele. „Kolmepäevase sündmuse juhatavad reedel Tehvandi Spordikeskuses sisse pidulik avamine ja suusahüppevõistlus. Laupäeval saavad kõik spordisõbrad ise rajale asuda ning osaleda 41. Tartu Maratoni ühistreeningul,“ räägib korralduskomitee esimees. Pühapäeval tähistatakse tema sõnul aga esmakordselt rahvusvahelise suusaliidu poolt algatatud ülemaailmset lume päeva (World Snow Day), mille raames saavad teoks nii lastesõidud kui ka esimene EMT Harrastajate Meistriklass.

Tartu Maratoni Otepää lastesõidud on kõigile huvilistele tasuta. Nii start kui finiš asuvad Tehvandi Spordikeskuse staadionil ning valida on 500 m, 2 km ja 3 km distantside vahel. Sündmus algab kell 11.00 ja eelregistreerimine toimub veebilehel www.tartumaraton.ee.

EMT Harrastajate Meistriklass toob pühapäeval kell 13.30 rajale mitmed tuntud inimesed, kes selgitavad parima Otepää MK 5 km võistlusrajal. Starti asuvad 27 harrastajat, kelle hulgast leiab nii endisi tippsportlasi, näitlejaid kui ka poliitikuid. Oodata on põnevat mõõduvõttu.

Otepää MK etapp peetakse juba sellel nädalavahetusel, 21. ja 22. jaanuaril Tehvandi Spordikeskuses.