Kohtumise avapoolaeg lõppes 0:0 viigiseisul, kuid teisel 45-minutilisel perioodil algas tõeline omaväravate ilutulestik, sest mõlemad meeskonnad noolisid kaotust, mis toonuks play-off'iks soodsama vastase. Nimelt on liigas kaks gruppi (ida ja lääs) ja lisaks veel üsna keeruline play-off-süsteem, mis tekitasidki olukorra, kus mõlemad vajasid selgelt nõrgema vastase saamiseks tänasest mängust kaotust.

Mängu "kangelaseks" kerkis seltsimees Oleg Pivovarov, kes 11 omaväravaga Arhangelskile 9:11 kaotuse tõi ja hoidis seeläbi ära kõige hullema ehk meeskonna kuuendalt kohalt viiendaks tõusmise. Võidukad Baikali mehed lahkusid aga väljakult noruspäi, sest ei suutnud põhiturniiril kehvemat teisest kohast. Ometi ei saanud peatreener nende vastu ilmselt üleliia kriitiline olla, sest loogiliselt lähenedes peakski omaväravate viskamine paremini sobima tabelis madalamal asuvale meeskonnale.

Lisaks Pivovarovile ja Arhangelskile olid ilmselt õnnelikud ka kohaliku alaliidu juhid, sest niivõrd paljude uudisteportaalide esikülgedele polnud jääpall ammu jõudnud. Hetkel pole aga teada, kas alaliit asub ka juhtunut "uurima" ja rakendab karistusi või jätab tulemused jõusse.

Videomaterjal mängust on mõistagi omaette kunstiteos, sest kaameramees/kommentaator magab nii mõnegi ilusa omavärava maha. Osad tabamused sai kodanik siiski ka pilti, näiteks ühte Pivovarovi paljudest väravatest näeb videos alates 32.58.