Võidu võttis 16-aastane Jelena Radionova, kes püstitas isikliku rekordi nii lühi- kui vabakavas (vastavalt 71,79 ja 139,53 punkti). Vabakavas emotsionaalse Celine Dioni loo "My Heart Will Go On" saatel uisutanud Radionova kogus kokkuvõttes 211,32 punkti, mis paigutab ta (praeguse punktisüsteemiga) kõigi aegade edetabelis kuuendale kohale (vaata kogu tabelit siit).

Venemaa uue põlvkonna suurepärasest esiletõusust andis kinnitust ka 16-aastane Jevgenija Medvedeva, kes kogus samuti absoluutsest tippklassist isikliku rekordi - 206,76. Kolmas oli Sotši olümpiavõitja, 19-aastane Adelina Sotnikova 185,11 punktiga.

Paarissõidus teenis Moskvas esikoha Venemaa duo Ksenija Stolbov/Fjodor Klimov 214,70 punktiga. Hiljuti Eesti kodakondsusest loobunud ning Venemaale kolinud Natalja Zabijako oli uue paarilise Aleksander Enbertiga viies (180,56 p).

Meeste üksiksõidus oli parim valitsev Euroopa ja maailmameister, hispaanlane Javier Fernandez 271,43 punktiga. Teise koha sai esmakordselt täiskasvanute GP-etapil osalenud 17-aastane venelane Adjan Pitkejev (250,47 p).

Jäätantsus võidutses Kanada duo Kaitlyn Weaver/Andrew Poje. Ka siin jõudsid venelased poodiumile: kolmanda koha said Viktoria Sinitsina/Nikita Katsalapov.

Järgmine GP-etapp toimub juba sel nädalavahetusel Jaapanis.

Jelena Radionova emotsionaalne vabakava:

Vaata ka Radionova esitust eilsel galal: