Kuigi FIS-i kahe-aastane võistluskeeld saab veebruaris läbi, siis seisab mehe comebackil ees veel üks "väike" takistus - nimelt määras Austria suusakoondis talle eluaegse keelu.

"Ta on meile kirja saatnud ning öelnud, et kavatseb meie eest võistelda," ütles Austria suusaliidu spordidirektor Markus Gandler, kes kahtlustab, et Dürr kavatseb koondisekeelu edasi kaevata, vahendab ajaleht Expressen.

"Tegelikult ta ka helistas mulle. Ma ei tundnud numbrit ära ning võtsin vastu, aga niipea kui kuulsin, et see on Johannes, lõpetasin kõne. Ma ei soovi temaga rääkida."

Kuuldused Dürri naasmisest tekitavad vastuolulisi tundeid ka Tour de Skil osalevate suusatajate seas, sest kaks aastat tagasi tuli ta seal üldarvestuses kolmandaks ning läks koju 30 000-eurose preemiaga. Paar kuud hiljem jäi ta vahele EPO-ga.

"Ta teeb comebacki? See on kohutav, et pärast nii tõsist rikkumist on võimalik nii kiiresti tagasi tulla," ütles Rootsi suusataja Emil Jönsson. "Karistused peaksid olema karmimad, et me saaksime selle saasta lõplikult välja juuritud. Ta ei tohiks teist võimalust saada."

Prantsuse esinumber Maurice Manificat lisas: "Ma ei taha teda siin enam näha! Ta peaks eluks ajaks eemale jääma. Me oleme ühevanused, oleme teineteise vastu nii palju aastaid võistelnud. Ning ühtäkki on ta nii palju parem! See oli kahe aasta taguse Tour de Ski halvim mälestus. Teda oli võimatu võita. Ja siis tuli uudis, et ta võttis dopingut."

Dürri võimalik comeback võib teoks saada Kanada tuuril, mis toimub 1.-12. märtsini.