Kui Vonn suudab homme võita ka ülisuurslaalomi, tõuseb ta ühele pulgale Rootsi mäesuusalegendi Ingemar Stenmarkiga, kes võitis karjääri jooksul 19 kristallgloobust.

"See on uskumatu. Olles kaks aastat põlveoperatsioonide tõttu väljas olnud, oli see kahtlemata raske. Tulla tagasi ning võita uuesti kiirlaskumise tiitel tähendab mulle nii palju. See on ilmselt kõige paljutähenduslikum gloobus, mis ma kunagi võitnud olen," ütles Vonn.

Vonn alustas täna võistlust 35-punktilise eduga kiirlaskumise arvestuses austerlanna Anna Fenningeri ees. Fenninger tuli mäest alla enne Vonni ning läks finišis neljandale kohale, mis tähendas, et Vonnil oli tiitli võitmiseks vaja lõpetada vähemalt 15-ndana.

Homse ülisuurslaalomi eel on Vonnil Fenningeri ees kaheksapunktiline edu. See tähendab, et kui mõlemad lõpetavad esinelikus, võidab gloobuse see, kes on eespool.

MK üldarvestuses edestab sloveenlanna Tina Maze pärast tänast Fenningeri 12 punktiga. Sõita jääb veel kolm etappi. Maze jäi täna neljandale, Fenninger kaheksandale kohale.

Meeste kiirlaskumise üldvõidu kindlustas täna norralane Kjetil Jansrud, kellel oli juba sellest hooajast olemas ülisuurslaalomi tiitel. Üldarvestuses jääb Jansrud liidrist, austerlasest Marcel Hirscherist maha 64 punktiga, kuid võib esikoha võtta juba homse ülisuurslaalomiga.

Hirscheri trumpalad - suurslaalom ja slaalom - on kavas laupäeval ja pühapäeval.