Randall avaldas video, milles räägib, kuidas tal kasvaja avastati ning võtab siis keset monoloogi järsku paruka peast. "Mul hakkasid juuksed välja kukkuma, seega otsustasin enam mitte oodata. Läksin oma pikkade juustega juuksurisse ja lasin need maha lõigata," ütleb ta.

Randall tahab oma kogemustest rääkides julgustada ka teisi sarnase saatusega inimesi vähiravi kõrvalmõjusid mitte häbenema. Pühapäeval jagas ta oma Instagrami kontol pilti jõusaalist, kirjutades kommentaariks: "Viimane päev enne järgmist ravikuuri."

Pyeongchangi olümpial sprinditeates kulla võitnud Randall rääkis hiljuti Norra ajalehele Dagbladet, et on üllatunud, kui paljusi inimesi tema raske haigus on puudutanud.

"Ma ei oleks eales arvanud, et minu rinnavähk inimestele nii palju korda läheb. Kuid ma olen nüüd osa sellest grupist ning tänulik kõigile, kes mind on toetanud," sõnas ta.

Randall on abielus endise Kanada tippsuustaja Jeff Ellisega. Lisaks olümpiakullale on ta auhinnakapis 2013. aasta Val di Fiemme MM-i teatesprindi kuld, 2009. aasta Libereci MM-i sprindi hõbe ja 2017. aasta Lahti MM-i sprindi pronks.