Tänaseni on veel vägagi elujõulised suusahüppemägi, kiiruisuareen, jäähokiareen, suusastaadion koos lasketiiruga ja bobikelgurada. Viimasel käis reede hommikul tagasihoidlikumat sorti naiste võistlus. Ajal, mil areen sportlaste käsutuses pole, korraldatakse seal linnarahvale ja turistidele lõbusõite. Bobikelguga rennist alla tuhisemine maksab 27 eurot nina peale. Kogu pere (2 täiskasvanut ja 2 last) võib kelguga alla saata 80 euro eest.

Säilinud on ka suur osa sportlaskülast, mille põhiosa koosnes 185 eramajast. 141 neist leidsid pärast mänge uued omanikud. Suurematest hoonetest üks ehitati hiljem ümber kirikuks ja teine sealsamas kõrval on tänapäeval koolimaja. N-ö "all-linna" ehitatud olümpiaküla lammutati ja ehitati ümber 2016. aasta noorte olümpiamängude sportlaskülaks.

12.-27. veebruarini 1994 peetud Lillehammeri olümpial osales 1737 sportlast 67 riigist. Eesti lippu kandis avatseremoonial Allar Levandi. 26 eestlast võistles kokku kuuel spordialal. Levandi, Ago Markvardt ja Magnar Freimuth said kahevõistluse meeskonnavõistluses neljanda koha.