Ühel trahviringil käinud Mäkäräinen läbis distantsi ajaga 30.40,3. “Tänane sõit õnnestus mul väga hästi. Esimeses tiirus küll eksisin, aga tuuleolud olid võrreldes varasemate päevadega paremad,” lausus Mäkäräinen. “Ma ei osanud enne tänast sõitu kullale mõelda, tahtsin lihtsalt näidata head sõitu."

Hõbemedali sai kaela eilsel sprindidistantsil maailmameistriks kroonitud Olena Pidhrušna (+2.10,0; 1+2+1+0). "Lasketiirus ei olnud ma täna just kõige parem,” tõdes Pidhrušna. “Võistluse ajal nägin, et Kaisa on hea nii lasketiirus kui ka rajal ja sain aru, et täna talle lihtsalt vastast ei ole,” sõnas ukrainlanna.

Poodiumi kolmandale astmele tõusis Korea esindaja Anna Frolina (+2.29,5; 2+3+0+1).

Johanna Talihärm tunnistas, et rajal andis väsimus küll tunda, kuid kõik teised võistlejad olid samas seisus. “Esimeses lasketiirus natukene sabistasin ja kiirustasin, olin ebakindel,” ütles kolmel trahviringil käinud Talihärm. “Edasi pingutasin aga hambad ristis lõpuni,” lisas ta. Kokkuvõttes jääb Talihärm Otepääl peetud suvebiatloni maailmameistrivõistlustega igati rahule.

“Otepääle võistlema tulles ei oleks osanud oodata, et kõigil võistluspäevadel lõpetan 15 parima hulgas,” võttis Talihärm viimased kolm päeva kokku.