Võistluse võitis puhtalt lasknud prantslanna Coline Varcin. Tiirudes ühe korra eksinud poolatar Weronika Nowakowska-Ziemniak ja venelanna Jekaterina Šumilova kaotasid vastavalt 9,7 ja 10,1 sekundiga.

Eestlannad Kadri Lehtla ja Daria Jurlova näitasid seekord täitsa head sõidukiirust ja puhtalt lastes olnuks medalimängus. Mõlemad pidid aga tegema kaks trahviringi, Lehtla sai 15.(+48,9) ja Jurlova 19. koha (+52,9). Teised eestlannad: 45. Johanna Talihärm (3; +2.07,7), 50. Kristel Viigipuu (2; 2.30,1).

"Laskmisel olid täitsa omad vead," raputas Jurlova endale tuhka pähe. "Täna ei olnud nii tuuline. Võib-olla oli väike pinge sees. Kodurajad aitasid sõidule kaasa, teadsin, millal saab vajutada, millal tuleb tagasi hoida."

Lehtla selgitas Delfi TVle oma tagasihoidliku hooaja tagamaid. Muuhulgas tunnistas ta, et võrreldes maailma tippudega on meie koondise treeningtingimused "kohutavad" ja ta ei osanud öelda, kas jätkab karjääri ka järgmisel hooajal. "Kui see värk sedasi edasi läheb, siis ausalt öeldes pole varianti edasi teha," nentis Lehtla, kes avaldas ajakirjandusele, et tema tervis pole sugugi korras, verenäidud on suisa väga halvad.