Võidukasse Venemaa naiskonda kuulusid Jevgenia Pavlova, Margarita Vassiljeva, Larissa Kuklina ning Jekaterina Jurlova-Percht.

Kaheksat varupadrunit kasutanud venelannadele järgnes Saksamaa. Sakslannadel tuli sõita kaks trahviringi ning kaotust kogunes lõpuks 33,5 sekundit. Mõlemad trahviringid teenis viimast vahetust sõitnud Denise Herrmann.

Kolmandana kerkis poodiumile Tšehhi, kaotust võidutsenud Venemaa naiskonnale kogunes 36,7 sekundit.

Eesti naiskond seekord finišisse ei jõudnud. Neli trahviringi sõitnud ja 17 varupadrunit kasutanud eestlannad võeti maha viimases vahetuses, kui rajal oli Kadri Lehtla ning parasjagu hoiti 17. positsiooni.

Eesti naiskonda kuulusid sel korral Tuuli Tomingas, Johanna Talihärm, Grete Gaim ja Lehtla. Esimeses vahetuses tegi suurepärase esituse Tomingas, kellel oli võimalus teise lasketiiru järel isegi liidriks tõusta, kuid varupadrunite kasutamine tähendas, et avavahetuse järel oli Eesti 10. kohal. Kaotust liidrile oli 34,7 sekundit.

Eesti jaoks sai kõrges konkurentsis sõitmine otsa teise vahetuse avatiirus, kui Talihärm jättis kaheksa lasu järel üles ikkagi kolm märki.