Karjääri parima soorituse teinud Tomingas jõudis sellega ka esmakordselt karjääri jooksul auhinnarahade peale. 14. koha eest on Rahvusvahelise Laskesuusaliidu IBU poolt ette nähtud 750 eurot preemiat. MK-sarja etapivõit toob näiteks sisse 15 000 eurot.

24-aastane Tomingas oli seejuures varasemalt MK-sarjas punktikohale jõudnud ainult kolmel korral ning seda kõike sel hooajal. Parimaks saavutuseks oli seni Ruhpoldingu sprindietapi 31. koht. Eestlannadest suutis viimati parema tulemuseni jõuda Eveli Saue, kes jõudis kaheksa aastat tagasi veel ka esikümnesse. Hooajal 2010/2011 saavutas Saue näiteks 9., 12. ja 13. koha.

Esikoha saavutas Salt Lake City's norralanna Marte Olsbu Røiseland. Tiirud puhaste paberitega läbinud norralanna sai ajaks 19.47,6. Lamadestiirus korra eksinud Tomingas kaotas Røiselandile 1.13,3-ga.

Teise koha saavutas seekord soomlanna Kaisa Mäkärainen. Ühel lasul eksinud soomlanna kaotas võitjale 11,5 sekundiga. Kolmandaks tuli sakslanna Franziska Hildebrand. Sakslanna tabas kõik märgid ning kaotas võitjale 21,4 sekundiga.

Lisaks Tomingale tegid korraliku esituse ka teised eestlannad ning punktikohale jõudsid ka Johanna Talihärm ning Regina Oja. Talihärm eksis sarnaselt Tomingasele ühel lasul ning sai lõpuks 29. koha (+1.44,8). Oja eksis ka ühel lasul ning lõpetas 37. positsioonil (+2.10,1).

Seega jõudsid punktikohale kõik stardis olnud eestlannad. Kokku oli Salt Lake City's 86 võistlejat.

Nende tulemuste põhjal sõidetakse Salt Lake City's ka 10 km jälitussõit. See on kavas laupäeval Eesti aja järgi kell 19.10.

Naiste laskesuusatamise sprint.