23-aastane eestlane lasi mõlemas tiirus eksimusteta ja lõpetas ajaga 26.10,1. Võitnud norralasele Johannes Thingnes Bö`le kaotas Ermits ühe minuti ja 31 sekundiga. Esikümne koht jäi eestlasel 24 sekundi kaugusele. Seejuures purunes Ermitsal sõidu ajal üks suusk, kuid Norra hooldemees andis talle kiiresti uue suusa (Loe lähemalt siit).

Teise koha sai venelane Anton Šipulin (+27,9) ja kolmanda prantslane Martin Fourcade (+28,9). Esikolmiku meestest eksis lasketiirus vaid Fourcade, kes jättis ühe märgi üles. Üldiselt lasti aga täna kehvasti - mõlemad tiirud suutis puhaste paberitega läbida vaid kaheksa sportlast.

Kaks möödalasku teinud Rene Zahkna sai 88 mehe konkurentsis 67. koha (+3.08), ühel lasul eksinud Jan Treier oli 74. (+3.35).

Ermits ja Zahkna olid täna ühed kiiremad laskjad. Zahkna kulutas kahe tiiru peale kokku laskmisele 46 sekundit, mis oli päeva teine tulemus Simon Ederi järel, kes oli 8 sekundit kiirem. Ermits oli selles arvestuses seitsmes (+13). Sõidukiirus oli Ermitsal täna päeva 47. ja Zahknal 69. - kõige väledamale mehele ehk Martin Fourcade`ile jäädi alla vastavalt 1.40 ja 2.28-ga.

Ermitsa senine parim tulemus MK-sarjas pärines eelmise aasta veebruarist, kui ta lõpetas Holmenkolleni sprindi 20. kohaga.