Saratov meenutab seda, kuidas ta oli päev enne sõitu kommentaariumis naljaga pooleks öelnud, et väga eksperimentaalse koosseisuga Canmore'i sõitnud Vene naiskond peaks Eestit ju ikka edestama. Tuleb välja, et ei edestanud - Eesti oli üheksas, Venemaa kümnes.

Saratov on seejärel Eesti sõidu ekraanitõmmiste abil pulkadeks võtnud ning seda mahlakate kommentaaridega vürtsitanud. "Eesti mitte ei edestanud lihtsalt Venemaad, vaid võitis kõvasti tähelepanu, kuna paljud nägid neid sportlasi esimest korda nii lähedalt - olgugi et neil olid sallid ja teibid peal."

"Esimeses vahetuses andis maailma üks ilusamaid laskesuusatajaid Regina Oja vahetuse üle neljandana, möödudes ameeriklannast Susan Dunkleest."

"Naiskonna kõige kiiremad jalad ehk Tuuli Tomingas oli oma vahetuses samuti kiireim, jättes seljataha ka mitte kõige kehvema sõitja nagu Ingrid Tandrevoldi."

"Ootamatult suur hulk nende vastu huvi tundvaid fänne tegi naiskonna endise liidri Johanna Talihärma pisut närviliseks. Sellegipoolest tegi ta rajal Denise Hermanni ja Anais Bescondi vastu korraliku sõidu."

"Ebastandardsete kontaktläätsede armastaja, juunioride maailmameister ja Eesti populaarseim laskesuusataja (enne Regina Oja silmapiirile jõudmist) Grete Gaim, naiskonna nõrgim lüli (ja see on viisakalt öeldud), suutis täita miinimumeesmärgi ning Eesti esikümne sees hoida."