Karjääri esimese MK-võiduni jõudnud 31-aastane L'Abee-Lund läbis lasketiirud eksimusteta ja lõpetas ajaga 26.10,3. Kaksikvõidu kindlustas Norrale ühe möödalasu teinud Johannes Thingnes Bö, kes kaotas võitjale 6,1 sekundiga. Kolmas oli täpselt lasknud prantslane Martin Fourcade, jäädes võitjast 6,9 sekundi kaugusele.

"Olen selle nimel küll kõvasti treeninud, kuid võit on ikkagi täiesti ebareaalne!" sõnas õnnelik L'Abee-Lund VG-le. "Minu vanem tütar küsib vahel: "Isa, miks sina ei võida? Miks sa võidad vaid siis, kui on teatesõit?". Olen siiani vastanud, et ma pole piisavalt hea," lisas norrakas naerdes.

Eestlastest pääses 60 parema hulka ehk ülehomsesse jälitussõitu vaid Rene Zahkna, kes läbis tiirud küll puhaste paberitega, kuid kaotas võitjale juba 1.48 ja oli 45. Kalev Ermits oli kahe möödalasu juures 76. (+2.37,1), Kauri Kõiv piirdus nelja trahvi juures 91. kohaga (+3.45,1).

Norra legendi, 44-aastast Ole Einar Björndalenit vedas alt laskmine ning tema oli nelja trahviga 66. (+2.21). Stardis oli 105 meest.