Norrale tõi võidu Johannes Thingnes Bö, kes sõitis viimases vahetuses Prantsusmaa ja Itaalia ankrumeestel eest. Finišis edestas ta Prantsusmaad 24,9 sekundiga ning Itaaliast möödunud ja kolmandaks tõusnud venelast Anton Šipulinit 53,4 sekundiga.

Eesti sõitis koosseisus Rene Zahkna, Kalev Ermits, Roland Lessing ja Kauri Kõiv ning piirdus 17. kohaga. Kaotust võitjale kogunes 3.39.

Zahkna kasutas kahe lasketiiru peale kokku kahte varupadrunit ning lõpetas avavahetuse 16. positsioonil, kuid liidrist Saksamaast vaid 37 sekundi kaugusel. Ermits pidi paraku püstitiirus minema ühele trahviringile ning kukutas meeskonna 20. kohale. Vahe liidriks tõusnud Itaaliale oli ligi kaks minutit.

Kolmandas vahetuses rajale läinud Lessing vajas vaid ühte varupadrunit, näitas head sõidukiirust ja tõstis meie meeskonna 16. positsioonile (vahe liider Prantsusmaaga +2.40). Ankrumees Kõiv lahkus lamadestiirust puhaste paberitega, kuid püstitiirus pidi abiks võtma kaks varupadrunit ja kukkus lõpuks 17ndaks. Üldse jõudis finišisse 24 meeskonda.