"Ma aktsepteerin seda, et Loginovil lubatakse võistelda, kuid pole tema võidu üle õnnelik ega austa teda dopingu kasutamise tõttu. Ta pole selle teo eest isegi vabandanud," sõnas täna seitsmendana lõpetanud Fourcade võistluse järel TV 2 Sportile.

"Minu jaoks on tänane häbilugu. Ta võitis, kuid minu lugupidamist ta ei saa. Loginov peaks meie ees vabandama ja juhtumust rääkima, kuid ta teeb näo nagu midagi poleks olnudki," lisas prantslane.

Loginov ütles Fourcade`i kriitika järel Venemaa meediale napisõnaliselt, et soovib prantslasega näost näkku rääkida. "Tahaksin Martiniga isiklikult vestelda. Saaksime oma seisukohti arutada. Rohkem pole mul midagi lisada," märkis 26-aastane venelane, vahendab Gazeta.ru.

Oberhofis Loginovi järel teise koha saanud norralane Johannes Thingnes Bö ei tahtnud venelase dopinguteemal pikemalt peatuda. "Oleme sellele liiga palju energiat ja tähelepanu kulutanud. Tahan keskenduda vaid sellele, et teda (Loginov) järgmine kord võita," teatas Bö Norra väljaandele VG.

2014. aastal EPO kasutamisega vahele jäänud Loginov sai karistuseks kahe-aastase võistluskeelu, mis lõppes 2016. aasta novembris.