Ööl vastu tänast siit ilmast lahkunud laskestreeneri Asko Nuutineni mälestuseks suure musta leinalindiga rajal olnud Laukkanen tegi esikohalt startinuna suurepärase võistluse, eksides nelja tiiru peale vaid ühel korral. Neljandalt kohalt alustanud ning nulliga lasknud Koukalovat edestas ta lõpuks 26,5 sekundiga, Braisaz jäi maha juba enam kui minutiga.

Finišijoont ületades näitas pisarais Laukkanen mitu korda oma leinalindi peale ning tõstis käed Nuutineni mälestuseks taeva poole.

Neljanda koha sai sloveen Teja Gregorin, viiendaks tuli päeva parima sõidu teinud Lisa Theresa Hauser, kes tõusis puhaste paberitega laskmise toel nii kõrgele 22. stardikohalt. Suurepärase tõusu tegi ka Kaisa Mäkäräinen, kes sai kirja küll kaks trahvi, kuid tõusis 27. kohalt seitsmendaks.

Meeste seas sai võidu kolmandalt kohalt alustanud Anton Šipulin (0+0+1+0), kes edestas Martin Fourcade'i (1+0+0+1) ning Johannes Thingnes Böd (1+0+0+1). Neljandale kohale tõusis 15. kohalt alustanud ning puhtalt lasknud rootslane Fredrik Lindström.