Eesti naistest tegid korraliku etteaste Johanna Talihärm ja Tuuli Tomingas, kes teenisid vastavalt 26. ja 42. koha. Talihärm lasi puhtalt ning oli pärast teist tiiru 18. kohal, ent viimasel suusaringil läks raskeks. Kokkuvõttes 26. koht, kaotusega 1.12,0.

"Olin täna palju rohkem valmis kui Nove Mestos," sõnas Talihärm vahetult pärast finišit ERR-ile. "Viimane ring oli kannatamine, aga väga hea suusk päästis. Tiirudes lasin kindla peale, ideaalis tuleks kiiremini tegutseda. Aga kuna alustasin hooaega teistest hiljem, siis loodan, et seisund läheb järjest paremaks," lisas Talihärm.

Tomingas sai kahe tiiru peale ühe trahvi ning kaotas lõpuaegade võrdluses 1.47,0. Mõlemad pääsesid kindlalt laupäevasesse jälitussõitu.

Karjääri esimese MK-etapi võitis itaallanna Lisa Vittozzi, kes edestas prantslannat Anais Chevalier'd 5,3 sekundiga. Vittozzi võiduaeg 22.34,6.

Kolmas eestlanna rajal, Grete Gaim, teenis 62. koha. Ta lasi puhtalt, aga suusakiirust ei jagunud. Kaotust võitjale 2.16,6. Tulemuse sai kirja 100 naist.