Seekordset tiitlivõistlust jätkab ideaalse saldoga - neljast võistlusest neli kulda - prantslane Martin Fourcade, kes võttis täna nelja tiiru peale ühe trahviminuti, kuid suutis tänu suurepärasele sõidukiirusele viimasel ringil siiski esimeseks kerkida.

Suur päev oli heade laskjatena tuntud austerlastel: hõbemedali võitis Dominik Landertinger (+5,1) ja pronksi Simon Eder (+14,4). Kumbki lasketiirus ei eksinud.

Kuldmedalikursil püsis pikalt norralane Johannes Thingnes Bö, kes eksis siiski viimases tiirus korra ja pidi leppima neljanda kohaga (+57,2). Tegu oli 22-aastase Bö kolmanda neljanda kohaga kodusel võistlusel.

Kahel esimesel individuaalvõistlusel hõbemedali teeninud Ole-Einar Björndalen eksis täna tiirus kahel korral ja oli 17. (+3.00,5).

Eestlastest oli parim Kauri Kõiv, kes tegi vaid ühe möödalasu ja sai 99 võistleja seas 24. koha (+3.32,8). Roland Lessing oli 50. (+5.42,9; 4 trahviminutit) ja Rene Zahkna 81. (+9.06,2; 5 trahviminutit). Eesti viimaste kuude parim laskesuusataja Kalev Ermits jäi treenerite otsusega võistluselt eemale.