Fourcade alustas võistlust 52-sekundilise edumaaga stardis. Esimeses tiirus pärast 2,5 km läbimist eksis ta ühel lasul ning edu kahanes 45 sekundile, selja taga Ole Einar Björndalen ja Peiffer.

Teises tiirus lasi Fourcade puhtalt, kuid järgmised mehed pöörasid poodiumivõitluse pea peale - puhtalt lasid sakslane Benedikt Doll ja Fillon Maillet, kes tõusid vastavalt teiseks ja kolmandaks. Fourcade'i edu kasvas 53 sekundile.

Esimeses püstitiirus eksis liider taas ühel lasul, kuid sellest hoolimata edestas ta tiirust väljudes Peifferit juba minuti ja 16 sekundiga. Peiffer lasi puhtalt, Fillon Maillet võttis kaasa ühe trahvi. Poodiumit ohustasid veel ka Emil Hegle Svendsen, Doll ja kanadalane Nathan Smith.

Teises püstitiirus jättis Fourcade samuti ühe märgi püsti, kuid viimasele 2,5-kilomeetrisele ringile minnes oli tal siiski turvaline minuti ja 6-sekundiline edumaa.

Viimase ringiga tõusis neljandaks norralane Tarjei Bö (2 trahvi, +56,9), viiendana lõpetas Svendsen (3; +59,0), kuuendana Doll (3; +1.01,6).

Eesti mehed jälitussõitu ei pääsenud.