Eesti nelik järjekorras Roland Lessing, Indrek Tobreluts, Kauri Kõiv ja Priit Viks saavutasid 15. koha. Meeskond kasutas 12 varupadrunit ning parima sõidu tegi Indrek Tobreluts, kes tõstis eestlased enda vahetusega 21. kohalt 13. kohale. 

Maailmameistriks tuli Norra meeskond (Ole Einar Björndalen, Alexander Os, Emil Hegle Svendsen, Tarjei Bö). Hõbemendal kuulus Venemaale, kes tõusis teiseks viimases lasketiirus pärast Itaalia täielikku ebaõnnestumist. Pronksmedali võitis üllatusmeeskond Ukraina.

1. Norra             1.16.13,9 (2+10)  
2. Venemaa            +    13,4  (0+8)  
3. Ukraina           +    28,0 (0+10)  
4. Rootsi             +    31,8 (0+15)
5. Itaalia            +    38,1 (1+11)
6. USA                +    38,1 (0+14)
------------
15. Eesti             + 3.13,6 (0+12)

Stardinimekirjas oli koguni 26 riiki.

Võistluse käik:

Finiš: Norra on maailmameister. Venemaale hõbe ning Ukraina saab pronksi. Eesti sai 15. koha.

II lasketiir: Kauri kasutab jällegi ühe varupadruni ning Eesti on endiselt 15. kohal. Norra saab esimesena minema. Venemaa on tõusnud teiseks ning Ukraina kolmas. Rootsi neljas, Itaalia viies

I lasketiir: Kauri kasutab ühe varupadruni ning jätkab 15. kohal. Norra kasutab ühe varupadruni ning saab esimesena minema. Saksamaa põrub täielikult ning peab minema kolmele trahviringile. Itaalia tõuseb teiseks, Ukraina kolmas, Rootsi neljas. Venemaa langes viiendaks.

IV vahetus: Kauri Kõiv lõpeab 15. kohal. Priit Viks sõidab eestlaste viimast vahetust. Saksamaa ning Norra vahetavad koos. Venemaa kaotab 29,4 sekundit ning on kolmandal kohal. Ukraina, Itaalia ning Rootsi järgnevad.

II lasketiir: Kauril oli vaja kolme lisapadrunit, kuid sai märgid maha. Eesti on 15. kohal. Venemaa laseb täpselt ja saab napilt Saksamaa ees minema. Kolmas Norra.

I lasketiir: Kauri kasutas kaks varupadrunit ning hetkel 14. kohal. Venemaa läks liidriks. Saksamaa ning Norra langevad teiseks ja kolmandaks. Ukraina neljas, Rootsi viies, Läti kuues.

III vahetus: Indrek Tobreluts tõstis eestlased 13. kohale. Rajale läks Kauri Kõiv. Norra jätkab esimesena, sekundi sees järgnevad Saksamaa ja Venemaa.

II lasketiir: Indrek teeb täpse lasketiiru ning tõstab eestlased 15. kohale. Norra pidi minema trahviringile ning lasi Venemaa endast ette. Kolmandale kohale tõusis Saksamaa.

I lasketiir: Indrek kasutab ühe varupadruni ning Eesti on tõusnud 16. kohale. Norra juhib endiselt ning nad ei ole seni kordagi eksinud. Teisel kohal Venemaa, kolmas Rootsi.

II vahetus: Indrek Tobreluts alustab 21. kohalt. Norra vahetab esimesena, Venemaa teine, Rootsi kolmas.

II lasketiir: Roland kasutab jällegi 2 varupadrunit, kuid saab märgid maha. Eesti tõusnud 21. kohale, kaotus liidrile Norrale 56,3 sekundit. Teisel kohal on Jaapan, kolmas Venemaa.

I lasketiir: Roland kasutab ära 2 varupadrunit, kuid saab kõik märgid maha. Eesti hetkel 26. kohal.

I vahetus - Roland Lessing