Heategevuslikus hokimängus kohtuvad Tondiraba All Stars ja legendaarne Soome jäähoki showmeeskond Pietarinkatun Oilers.

Jääle tulevad Vjatšeslav Fetissov, Esa Tikkanen, Jari Litmanen, Leo Komarov, Robert Rooba, Siim Liivik, Pearu Paulus, Emil Rutiku, Allar Levandi ja mitmed teised kuulsused erinevatest riikidest.

Ürituse piletitulu kasutatakse heategevuseks. Hokishow korraldajad Eesti Jäähokiliit ja Pietarninkatun Oilers annetavad 75% piletitulust Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidule ning seda kasutatakse tugikeskuse teenuste rahastamiseks ning Tallinna Lastehaigla onkohematoloogiaosakonna jälgimismonitori ostmiseks. 25% piletitulust suunatakse Eesti Jäähokiliidu kaudu Eesti noorte jäähoki arengusse korraldamaks jäähokilaagreid erinevates Eesti linnades.

Tondiraba All Stars meeskonna pärjatuima liikmena tuleb jääle Venemaa jäähokilegend Vjatšeslav Fetissov, kes võitis oma kuulsusrikka karjääri jooksul Nõukogude Liidu koondises kaks olümpiakulda ja seitse maailmameistritiitli ning samuti kaks Stanley karikat Detroit Red Wingsi särgis. 57-aastane Fetissov on üks 26-st jäähoki Triple Gold Clubi liikmetest.

Samuti mängivad Tondiraba All Stars meeskonnas NHL-i klubi Toronto Maple Leafs koosseisu kuuluv Narvas sündinud ründaja Leo Komarov, kelle auhinnakappi kaunistavad 2011. aasta MM-tiitel Soome koondisega ning 2012. aasta KHL-i Gagarini karika võit Moskva Dinamo särgis, Eesti kuulsaimad hokimehed Robert Rooba ja Siim Liivik, mõlemad Soome SM-Liiga klubist Espoo Blues, Eesti läbi aegade edukaim kahevõistleja Allar Levandi, tuntud muusikud Pearu Paulus ja Emil Rutiku ning teised kuulsused nii Eestist kui lähiriikidest.

Soome jäähoki showmeeskond Pietarinkadun Oilers loodi 1989. aastal endiste kuulsate soome hokimängijate ja rockibändi Leningrad Cowboys liikmete poolt. Organisatsiooni eesmärk on korraldada heategevuslikke jäähokikohtumisi ja läbi selle aidata abivajajaid. 25 aasta jooksul on Peitarinkatun Oilers heategevusse jaoks annetanud üle kahe miljoni euro.

Tallinnas tulevad Pietarinkatun Oilersi särkides jääle viiekordne Stanley karika võitja Esa Tikkanen, Soome kõigi aegade kuulsaim jalgpallur Jari Litmanen, Leningrad Cowboysi liikmed ning teised spordi- ja meelelahutuskuulsused.

Jäähokishow Hoki Aitab piletid jõuavad eelmüüki lähipäevil. Pileti hind on 5 eurot, kuni kuueaastased lapsed pääsevad üritusele tasuta. Sooduspiletit ei ole.