Budapestis toimunud turniiril oli tartlanna Venemaa koondise üks nooremaid mängijaid, kuid oli vaatamata selle väga edukas, visates Austria ja Saksamaa vastu kokku kolm väravat.

"Euroopa karikas toimus esmakordselt. Olen väga õnnelik, et meil õnnestus kohe esimene turniir võita," rääkis Šaškina rus.delfi.ee-le. "Aga ma ei taha sellega piirduda. Unistan mängimisest maailmameistrivõistlustel ja olümpiamängudel. Ja mitte ainult mängimisest, vaid nende turniiride võitmisest."

Jäähokiga hakkas neiu tegelema Tartu klubis Kajakas. Kuna teised tüdrukud hokit ei harrastanud, tuli Kristil mängida poiste vastu. Tee jäähoki juurde aitas Kristil leida ka tema vanem vend Deniss.

Venemaa juunioride koondise treeneritele jäi tartlanna silma rahvusvahelistel turniiridel, kus ta mängis HC Kajaka eest väga resultatiivselt.

Eelmisel aastal võttis Šaškina perekond vastu pakkumise Nižni Novgorodi klubilt SKIF, kus on väga kõrgel tasemel noortetöö. Klubi poolt makstakse kinni kõik tüdruku kulud - elamisest ja söömisest kuni õppimiseni.

Kristi Šaškina koos vanematega