Nordic Power Hokiliiga uue aasta esimestes mängudes olid võidukad võõrsil mänginud pealinna klubid. HC Viking alistas liidrite duellis Tartu Kalev-Välgu 5:3 ning HC Vipers tiitlikaitsja Narva PSK 5:4.

HC Viking oli Tartu Lõunakeskuses peetud liidrite duellis Tartu Kalev-Välgu tulemusega 5:3 (1:2, 2:0, 2:1) ning suurendas oma edumaa neljapunktiliseks. Vaatamata avakolmandiku keskel saavutatud 2:0 eduseisule läks kodumeeskond viimasele perioodile vastu 2:3 kaotusseisus ning pidi lõpuks vastu võtma 3:5 kaotuse. HC Viking on võitnud kõik kolm senipeetud omavahelist kohtumist.

Enne mängu:

Mõlemad senised omavahelised mängud on võitnud HC Viking. Esmalt võideti kodujääl 3:2 ning seejärel Tartus 3:1, kirjutab icehockey.ee.

HC Vikingi resultatiivseimad mängijad on seni olnud Roman Kolenchukov (8+8), Silver Kerna (4+12) ja Aleksandr Kuznetsov (8+7). Tartu Kalev-Välgul jagunevad resultatiivsuspunktid pigem meeskondlikult. Täpseima käega meesteks on Vassili Titarenko ja Maksim Ivanov (mõlemal 3+6) ning Maksim Rõbuškin (1+8).

Nordic Power Hokiliiga tabelit juhib Tallinna HC Viking 19 punktiga üheksast mängust. Järgnevad Tartu Kalev-Välk 18, Narva PSK 15 ja HC Vipers 2 punktiga.